Over ons

Tombola niet meer weg te denken bij de Horster Truckrun

Tombola

Horst - Niet meer weg te denken bij de Horster Truckrun is de Tombola. Al jaren wordt hieraan met plezier deelgenomen door chauffeurs, deelnemers, vrijwilligers, eigenlijk door iedereen die zijn of haar gezicht deze dag in de grote hal laat zien. Een lootje kost 0,50 cent en dit kan de hoofdprijs al opleveren! De hoofdprijs wordt elk jaar bekend gemaakt op de dag van de Truckrun zelf. Deze verschilt van jaar tot jaar. Zo hadden we in de afgelopen jaren een Wii Spelcomputer, Reischeque, fiets, tablet, balonvaart, weekend weg. Wat zal in 2016 de hoofdprijs zijn?

De Tombola wordt sinds enkele jaren georganiseerd door twee vrijwilligers met ondersteuning van leden van het bestuur. 
Op de dag van de Truckrun zelf worden de dames geholpen door een aantal andere vrijwilligers met het verkopen van de lootjes.
De vrijwilligers van de Tombola gaan naar de ondernemers van de gemeentes Horst aan de Maas en Venray toe en krijgen diverse prijzen geschonken door de bedrijven en winkels. De prijzen variëren van klein tot groot en zijn geschikt voor jong en oud. Dit verzamelen van prijzen kost vele vrije uren, maar het is wel dankbaar werk om voor de medemens te doen. De meeste ondernemers kennen de Truckrun waardoor ze al sneller wat spullen schenken. Hiervoor onze hartelijke dank. Zo schenkt ieder jaar weer een bedrijf de hoofdprijs.

De verschillende prijsjes en prijzen pakken we allemaal in. Dit geeft de kraam een mooi uiterlijk met alle versiersels en strikjes. We proberen bij zo veel mogelijk ondernemers persoonlijk langs te gaan. Gaat dit niet dan bellen of mailen we. Zo proberen we toch zoveel mogelijk bedrijven en winkels te benaderen. Alles wat we geschonken krijgen is voor de tombola een aanwinst en wij zijn er blij mee. Hartelijk dank

Zijn we niet bij uw bedrijf of winkel aan geweest en wilt u wel een prijsje doneren? Bel dan gerust of stuur een mailtje naar het secretariaat van de Truckrun, dan komen we graag een prijsje ophalen!

HomeBovenkantAfdrukkenGroter lettertype

Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      
zaterdag 15 december 2018

8 april: Truckrun 2018