Sponsor worden

Uw organisatie verbonden aan Truckrun?

Wil uw bedrijf of organisatie een bijdrage leveren aan de Truckrun  Horst? Truckrun Horst zorgt ervoor dat uw bijdrage zijn doel (voor mensen met verstandelijke en of functiebeperking) bereikt. Voor bedrijven die sponsor willen worden hebben we diverse pakketten samengesteld. 

Heeft u interesse in een sponsoring van Stichting Truckrun Horst? Neem dan vrijblijvend contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden. Stuur hiervoor een mail naar sponsorcommissie van Truckrun Horst of neem telefonisch contact op met de onderstaande personen van onze sponsorcommissie:

- Henk Thielen: 06-11469034   
- Paul Driessen: 06-51067675

Word jij vriend van Truckrun Horst?

Als vriend steun je jaarlijks de Truckrun Horst met een kleine bijdrage, waarmee wij dit festijn kunnen organiseren. Alle bijdragen zijn meer dan welkom, omdat Truckrun Horst volledig afhankelijk is van sponsoring, subsidies en fondsen.

Wat kost een vriend worden van Truckrun?

Jouw bijdrage komt in zijn geheel terecht bij de deelnemers, mensen met een beperking. Minimaal 2 keer per jaar ontvang je onze nieuwsbrief met de laatste updates. Natuurlijk ben jij als vriend uitgenodigd om aanwezig te zijn op de dag (1e zondag na Pasen) van Truckrun Horst.

En dit al voor slechts €10,- per jaar!

Vriend worden van Truckrun Horst

Je kunt je als vriend ook via onze website aanmelden. Na aanmelding ontvang je een e-mailbevestiging met informatie dat je vriend bent geworden van Truckrun Horst. Vragen over vriend worden kun je mailen naar [email protected].

DSC_8198.JPG

Route & Startlocatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief